Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

12.05.2021

AIM Group byla oceněna v anketě Eventex Awards

Italská skupina AIM Group byla oceněna v rámci ankety Eventex Awards, hlavní mezinárodní soutěže v odvětví pořádání eventů a kongresů.

V letošním ročníku AIM Group získala šest ocenění, což je o dva více než v předchozím ročníku. Dvě ocenění, zlatou a stříbrnou medailí, dostal projekt „In viaggio con ICARE”, který byl realizován pro Italskou společnost anestezie, analgesie, resuscitace e intenzivní péče. Zlatou a bronzovou medailí dostala Vánoční oslava AIM Group. Zlatou medailí dostal virtuální maraton realizovaný pro Italskou společnost revmatologie a stříbrnou medaili za nejlepší asociační akci dostal projekt realizovaný pro Italskou federaci pediatrických lékařů.

„Na tyto ceny jsme opravdu hrdí, protože se týkají projektů, jež byly realizovány v nových oblastech jako hybridní či zcela virtuální akce,“ uvedla místopředsedkyně skupiny Patrizia Semprebene Buongiorno, která velice ocenila také velké nasazení zaměstnanců a spolupracovníků AIM Group. „Chceme poděkovat také klientům, kteří měli odvahu a rozhodli se omezení proměnit v možnosti vyzkoušet nové možnosti interakce,“ dodala.

Zdroj: www.aimgroupinternational.com

Zdroj fotografie: AIM Group

 

Loading…