Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

15.03.2021

AIM Group International zorganizuje kongres o budoucnosti jídla

 Italská skupina AIM Group International uspořádá významný mezinárodní kongres o budoucnosti jídla. Sjezd Mezinárodní unie potravinářských věd a technologií (IUFoST) se uskuteční v italském Rimini v roce 2024.

Akce bude významnou příležitostí pro setkání představitelů a odborníků v potravinářském odvětví a debatu o budoucnosti výroby potravin v Evropě a na světě. „Jsme velice spokojení, že se nám podařilo přivést poprvé do Itálie tak významný kongres, který se navíc týká strategického odvětví pro naší ekonomiky, jako je potravinářství,“ uvedla Flaminia Roberti, Global Sales Director skupiny AIM Group International.

V Rimini se sejde na 1800 osobností z potravinářského odvětví. Kongres bude doprovázet výstava technologických novinek ze strany firem. Účastníci navíc budou mít možnost navštívit i výrobní oblasti v regionu Emilia-Romagna.

Na kandidatuře Rimini spolupracovalo Italské sdružení potravinářské technologie (AITA) a provozovatel veletržního areálu v Rimini Italian Exhibition Group. Zástupci provozovatele zdůraznili, že veletržní areál v Rimini „se ukazuje čím dál více konkurenceschopným, a to také na mezinárodních trzích“.

Zdroj: www.aimgroupinternational.com

Zdroj fotografie: Italian Exhibition Group

 

Loading…