Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

26.08.2019

AK Havel & Partners otevírá novou pobočku v Plzni

Advokátní kancelář Havel & Partners, jež je členem Italsko-české komory, oznámila otevření nové pobočky v Plzni. Advokátní kancelář dnes působí také v Praze, Bratislavě, Brně, Olomouci a Ostravě.

Nová kancelář se zaměří především na klienty působící v Plzeňském a Jihočeském kraji. Jistým způsobem se ale kancelář také přiblíží trhům v Rakousku a Bavorsko. "Jednou z našich strategických priorit je rozvoj služeb orientovaných na významné klienty, kteří jsou obchodně spjaty s německy mluvícími zeměmi, zejména s Německem a Rakouskem. Ať už jde o společnosti a privátní investory přímo z těchto zemí, nebo české subjekty, které do těchto zemí exportují či tam investují," uvádí Jaroslav Havel, jeden ze zakladatelů advokátní kanceláře.

Plzeňský kraj zaznamenává v poslední době silný ekonomický růst, a to také díky přítomnosti silných místních firem. Ne vždy ale tomu odpovídá adekvátní nabídka služeb podnikům. "V západní části Čech dnes nepůsobí žádná velká advokátní kancelář s mezinárodním dosahem, která by pokrývala specifické poradenské oblasti typu velkých podnikových akvizic a fúzí, nemovitostních transakcí nebo zahraničních investic," dodává Marek Lošan, partner v AK Havel & Partners pověřený řízením plzeňšké pobočky. Nově vznikající tým v Plzni tak bude těsně spolupracovat s centrálou v Praze tak, aby klientům mohl nabídnout plné know-how advokátní kanceláře.

Zdroj: www.havelpartners.cz

Zdroj fotografie: Wikimedia

Loading…