Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

02.03.2020

Alessandro Pasquale byl jmenován Podnikatele roku Karlovarského kraje

Generální ředitel skupiny Mattoni 1873 a místopředseda Italsko-české obchodní a průmyslové komory, Alessandro Pasquale, byl jmenován Podnikatelem roku Karlovarského kraje. Ocenění bylo uděleno v rámci stejnojmenné soutěže pořádané agenturou EY, která poprvé proběhla i v Karlovarském kraji.

"Nezávislá porota ocenila u Alessandra Pasquale hlavně jeho oddanost rodinné tradici, odvážného podnikatelského ducha a v neposlední řadě velký zájem o ochranu životního prostředí," uvedli pořadatelé důvody pro udělení ceny. Vítězstvím v regionálním kole tak Alessandro Pasquale vstupuje do úzkého výběru Podnikatele roku ČR. Vítězové celostátních soutěží se pak utkají ve světovém finále, které proběhne v červnu v Monte Carlu.

"Naše společnost začala v Karlových Varech," řekl při předávání cen Alessandro Pasquale. "Vypracovali jsme se na jedničku v minerálních vodách a nealkoholických nápojích. Naše srdce ale zůstává zde – v Karlových Varech," dodal. Slavnostního předání ceny za Karlovarský kraj se zúčastnil i hejtman regionu Petr Kubis.

Zdroj: podnikatelroku.cz

Zdroj fotografie: Podnikatel roku

Loading…