Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

20.01.2015

Alitalia představila svůj Strategický plán rozvoje

Italská letecká společnost bude po uzavření partnerství s Etihad Airways více sázet na mimoevropské trhy. Milano Malpensa, Roma Fiumicino a Milano Linate novými huby společnosti

V úterý 20. ledna byl špičkami italské letecké společnosti Alitalia představen Strategický plán rozvoje společnosti.

Dle nové Strategického plánu bude nová Alitalia sázet na tři huby: Milano Malpensa má být hubem pro intekontinentální lety, Milano Linate by mělo být hubem pro partnerské společnosti, a Roma Fiumicino má posílit svou pozici b oblasti středně dlouhých a mezikontinentálních spojů. Zásadním způsobem by měly být posíleny spoje do Abu Dhabi s navazujícími lety do Asie, Afriky a Austrálie. Přibýt by měly také nové spoje mezi Římem a Berlínem, Dusseldorfem, San Franciscem, Mexicem City, Santiago del Cile, Pekingem e Seoulem. Nové lety by měly také přibýt na tratích mezi Milanem Malpensou Šangajem, Abu Dhabi a Tokyem.

Nová společnost bude také sázet na vyšší kvality poskytovaných služeb a na pohodlnost vnitřního vybavení letadel, a především těch nasazených na mezikontinentálních spojích. “Naší hlavní prioritou jsou samozřejmě klienti,” uvedl prezident Alitalia Luca Cordero di Montezomolo.

 

Zdroj: Alitalia

Loading…