Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

06.05.2015

Alitalia slavnostně otevřela svůj pavilon na Expu

Alitalia a Etihad Airways, oficiální letečtí dopravci Expo 2015 v Milánu, otevřely prvního května svůj pavilón na Všeobecné výstavě.

Pavilón obou leteckých společností se nachází poblíž italského národního pavilonu Palazzo Italia, a může se pochlubit rozměrem 1,15 tisíc metrů čtverečních. Srdce pavilonu je Social hub na téma Connecting the World Journey, díky které návštěvníci budou  moci prožít multimediálnízkušenost z cestování. Dalším významným místem je Immagination Lounge, které bude hostit celou řadu akcí včetně gastronomických prezentací šéfkuchařů oceněných michelinskými hvězdami. V pavilonu nechybí ani Kids Area, kde jsou umístěny i dva letecké simulátory, zatímco v první patře pavilonu se nachází exkluzivní lounge pro klienty či vybrané hosty Alitalia a Etihad Airways.

Očekává se, že na Expo 2015 dorazí až 20 milionů zahraničních návštěvníků, ze kterých osm milionů by mělo přicestovat letecky. “Jako Oficiální letečtí dopravci výstavy Expo 2015 v Milánu se Alitalia a Etihad Airways soustředily na podporu co nejširší návštěvnosti této výstavy z celého světa,” říká Ceo Alitalie Silvano Cassano. “Zájem o Expo ze strany veřejnosti se postupně zvyšuje, a my jsme tak zaznamenali zvýšení poptávky na našich vnitrostátních linkách a také na klíčových trzích v severní a jižní Americe, Evropě, na Blízkém východě, v Africe a Asii.”

Zdroj: Corporate.alitalia.it

Fonte foto: Alitalia

Loading…