Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

08.03.2018

Alitalia spustila portál Discover Italy

Italská letecká společnost Alitalia spustila na konci únoru svůj portál na podporu turistického ruchu Discover Italy. Portál byl spuštěn ve spolupráci s turistickým klubem Touring Club Italia a gastronomickou příručkou Gambero Rosso.

Nová webová platforma funguje jako turistický průvodce dvaceti nejvýznamnějšími destinacemi v Itálii. Portál tak obsahuje informace o historii a památkách, turistické trasy, gastronomické tipy a také hlavní události, které v průběhu roku v daných městech proběhnou. Portál obsahuje informace jak o velkých turistických městech tak o méně známých destinací. Do všech uvedených míst však lze docestovat díky vnitřní síti letů Alitalia.

Nový portál se zaměřuje především na zahraniční publikum a je vydáván v italštině a angličtině. „ S Discover Italy zahajujeme fázi transformace našich webových stránek na webovou platformu s obsahy šitými na míru“, uvedl Chief Commercial Officier společnosti Fabio Maria Lazzerini, a dodal: „Alitalia má ambici být vstupní bránou do Itálie pro miliony turistů z celého světa. Tato ambice vytvoří příznivé dopady na hospodářství naší země, pro které je cestovní ruch jedním z klíčových odvětvích“.

Zdroj: https://discoveritaly.alitalia.com

Zdroj fotografie: Alitalia

Loading…