Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

07.12.2015

Alitalia začala restyling interiérů svých letadel

Alitalia začala restyling interiérů svých letadel využívaných na pokrytí krátkých a středních vzdáleností. První letadlo s novým interiérem vstoupilo do služby v sobotu 5. prosince.

Restyling se bude týkat 96 letadel tipu Airbus a Embraer, a potrvá do dubna příštího roku. Restylingem interiérů projde také flotila 24 letadel používaných na mezikontinentálních linkách. V tomto případě celá operace potrvá do konce příštího roku. Co se týče letadel používaných na krátkých a střednědlouhých linkách, tak restyling jednoho letounu trvá pět dní, a Alitalia se rozhodla na celý proces zaměstnat 130 nových zaměstnanců. Během restylingu letouny dostanou i novou livreji italské letecké společnosti.

Restyling se bude týkat zhruba 14 tisíc sedadel, jež budou pokryta černou kůži s béžovou opěrkou hlavy v případě Business třídy a červenou v případě Economy třídy. Interiér bude také vybaven přepážkami s efektem dřeva a znakem Alitalia v aluminiu, a to vše ve znamení Made in Italy. “Přešli jsme od zcela utilitární a technické koncepce k novému přístupu, jehož středem je klient a kvalita poskytovaných služeb, Chceme, aby se našim klientům dostala úroveň komfortu, kterou může zaručit jen kabina vyšší třídy,” vysvětluje filozofii restylingu interiérů letadel Alitalia Marco Martinasso, vice president marketing této letecké společnosti.

 

Zdroj fotografie: Alitalia

Loading…