Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

20.12.2016

Allchem: kvalitní leštění aut i v České republice

Od jara letošního roku jsou dostupné na českém trhu výrobky a technologie pro leštění karoserie automobilů od italské společnosti Allchem, která je aktivní v této oblasti přes šedesát let. Tato italská firma je v ČR zastoupena společností Dema International, členem Italsko-české komory, jež otevřela nové centrum pro leštění karoserií automobilů v autosalonu prodejce automobilů IMOFA, člen Italsko-české komory, na Praze 4. „Leštění je v podstatě taková lázeň pro karoserie automobilů. Díky vysoké kvalitě výrobků společnosti Allchem, jsme schopni odstranit malé škrábance, skvrny a hologramy na karoserii. Leštěním se vytváří na karoserii neviditelná ochranná fólie, která znemožňuje, aby znečištění reagovalo na lak. Zákazníkům nabízíme tři programy leštění. V programu nejvyšší kvality garantujeme ochranu laku, jež vydrží celý rok, pokud je automobil umýván ručně a za použití šetrných výrobků,“ uvádí Augusto de Marini, jednatel společnosti Dema International.

Profesionální leštění představuje nezbytnou službu pro každého, jenž chce pečovat o svůj automobil na nejvyšší úrovni. Leštění zvyšuje ochranu karosérie proti opotřebování. Výrobky společnosti Allchem tak chrání povrch karosérie v prostředí, které je kvůli různým faktorům znečištění velice agresivní vůči laku. Italská společnost vlastní v této oblasti celou řadu průmyslových patentů. Ve svých výrobcích tak využívá nanotechnologie a další technologické komponenty, jež jsou výsledkem neustále práce jejího oddělení výzkumu a vývoje. „Jedná se tak o výbornou službu pro automobily sloužící pro reprezentační účely a pro firemní vozy,“ poukazuje Augusto de Marini. Služby centra leštění jsou navíc přístupné i zákazníkům, jež nevyužívají služeb společnosti IMOFA. „Cena leštění záleží na zvoleném programu a na stavu ošetřované karoserie. Pro flotily firemních vozů máme připravené speciální ceny,“ upozorňuje De Marini.

V této fázi rozvoje na českém trhu se Dema International zaměřuje na spolupráci s autosalóny a servisy než na přímý prodej produktů soukromým osobám. „Těm nabízíme kompletní službu leštění, jež si v našem případě vyžaduje specifické kompetence a dovednosti našeho personálu,“ dodává De Marini. Kromě již zmíněného centra leštění Dema International nedávno uzavřela smlouvu na dodávání služeb leštění společnosti Scuderia Praha, jež je jediným oficiálním prodejcem vozů Maserati a Ferrari v České republice. „Manažeři Scuderie Praha na naší nabídce ocenili to, že dodáváme kompletní službu leštění a nikoliv jen výrobky. Smlouva se společností Scuderia Praha má pozitivní dopad i na naši podnikovou image. Navíc jsme v jednání s dalšími prodejci vozů vysoké kategorie o dodání podobné služby leštění,“ říká Augusto de Marini.

Členové Italsko-české komory mohou poptávat služby leštění pro své podnikové a soukromé vozy přímo u společností Dema International a Imofa a využít tak speciální cen.

Zdroj fotografie: Dema International

Prezentace cetra leštění při autosalonu IMOFA www.imofa.cz

IMOFA s.r.o.  Milevská 2 - Praha 4 -  tel.: 241731800-801 - e-mail: info@imofa.cz

DEMA International s.r.o. – Arbesovo nam.2 –  Praha 5 - Tel. : +420 605 723 770 - na.demainternational@email.cz

Loading…