Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

22.09.2015

Aperitiv s výjimečnými vozy v Scuderia Praha

Ve čtvrtek 17. září Italsko-česká obchodní a průmyslová komora zorganizovala ve spolupráci se Severskou komorou aperitiv ve showroom společnosti Scuderia Praha, člena Italsko-české komory. Aperitiv se stal drahocenným momentem pro setkání členů obou Komor.

Hosté aperitivu si tak mohli zblízka prohlédnout vozy značky Maserati a Ferrari, kterých je Scuderia Praha jediným autorizovaným prodejcem v ČR. “Scuderia Praha je aktivní ve své aktuální formě od roku 2008, kdy jsme se rozhodli vytvořit showroom v PPF Gate na Evropské třídě,” uvádí David Kopal, Marketing&Customer Care Manager společnosti Scuderia Praha. “Aktuálně se nacházíme v době velkých změn pro jednu z našich značek, automobilku Maserati, jež se rozhodla zpestřit svoji nabídku a tak bude od příštího roku vyrábět i vlastní SUV vůz, což bude významnou novinkou na trhu s luxusními automobily”.

Roky 2015-2016 jsou však přelomové i pro Scuderii Praha. Během aperitivu bylo totiž oznámeno, že showroom čeká brzké odstěhování z Evropské třídy. “Rozhodli jsem se soustředit na jedno místo všechny naše aktivity. Tímto budeme moci poskytovat na jednom místě všechny naše služby, od předprodejní a poprodejní asistence až po opravy vozů. Nový showroom bude ve znamení italského designu a na jeho podobě budou spolupracovat italští architekti,” říká David Kopal.

Aperitivu se účastnil i olympijský vítěz Jaroslav Kulhavý, který na Olympijských hrách v Londýně získal zlatou medaili z cross-country. Jaroslav Kulhavý je totiž od května letošního rokuAmbasadorem značky Maserati. “Vybrali jsme si Jaroslava Kulhavého, protože jsme hledali osobnost, jež byměla vášeň pro auta a zosobňovala co nejlepším způsobem hodnoty automobilky Maserati,” vysvětluje David Kopal. “Jaroslav Kulhavý je velice talentovaný sportovec světového významu. Navíc se nám tato kombinace světa aut a cyklistiky zdála velice zajímavá.”

Aperitiv také potvrdil výbornou spolupráci mezi Italsko-českou obchodní a průmyslovou komorou a Severskou obchodní komorou v České republice, a proběhl za přítomnosti předsedů obou komor, Gianfranca Pinciroliho a Stephana Lagera. A vzhledem k tomu, jak příjemný večer se podařil připravit, tak si tato spolupráce zaslouží v budoucnosti reprízu.

 

Zdroj fotografie: Archív CAMIC

Loading…