Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

11.05.2017

At Home Prague je aktivní v realitním projektu Dock

Makléřská společnost At Home Prague, člen Italsko-české komory, má ve své nabídce také byty v novém realitním projektu Dock v pražské Libni. Společnost tak ve spolupráci se svým partnerem, společností Getberg, uspořádala 19. dubna den Otevřených dveří.

Projekt Dock patří k nejvýraznějším realitním projektům na území Prahy. V rámci projektu jsou k dispozici jak rezidenční, tak administrativní nemovitosti „Hlavním záměrem developera bylo udělat projekt, kde lidé mohou bydlet, pracovat a trávit svůj volný čas. I proto je součástí projektu velká parkovací zóna i komerční a obchodní část s obchody, kavárnami a restauracemi“ vysvětluje zástupce společnosti Getberg, Artur Mykytenko a dodává, že konec prací se předpokládá na léta 2019 a 2020.

Projekt vzniká na území bývalého přístavu v Libni, který tak prochází úplnou rekvalifikací. Stěžejním rysem projektu Dock, jak napovídá i jméno, jsou vodní plochy, kolem kterých projekt vzniká. „Projekt Dock je jediným pražským realitním komplexem, kde majitelé bytů mohou zakotvit svou jachtu. K dispozici je i společnost, která nabízí péči o plavidla a je schopná je zazimovat,“ uvádí Artur Mykytenko. Projekt sousedí také s říčkou Rokytka, která se ale při posledních větších povodních z roku 2013 rozvodnila. „Nebezpečí povodně je však minimální, projekt totiž chrání nová protipovodňová vrata, jež zaručují plnou ochranu projektu proti povodním,“ dodává Artur Mykytenko.

Dock také výrazně ovlivní pražskou Libeň, která již dnes poskytuje bohatou občanskou vybavenost díky blízkosti obchodů, divadla, zeleně, městského úřadu, sportovišť a také veřejných a soukromých školních zařízení. Na druhé straně břehu, v Holešovicích, se navíc nachází významná administrativní střediska. „Lokalita se může také pochlubit i výbornou dopravní obslužností. V blízkosti rezidenčního komplexu je stanice metra B Palmovka a zastávky velkého počtu tramvajových linek. Poblíž projektu se nachází cyklostezka, jež podél břehu Vltavy vede až do centra,“ uvádí Anna-Marie Dostálková, Head of Business Development společnosti At Home Prague. „Projektem Dock vzniká nové městské centrum, jež však může nabídnout svým obyvatelům pohodlí a služby, které většinou v historickém centru chybí,“ dodává.

V současnosti je v Praze po bytech velká poptávka, se kterou nabídka stěží drží krok. Ceny rostou a prodeje rezidenčních nemovitostí byly podnícené také výhodnou úvěrovou politikou českých bank. Ta se má ale v nejbližší době změnit kvůli novým regulacím České národní banky, jež novým žadatelům znemožní úvěrovat na sto procent nákup nemovitosti. Úrokové míry navíc začaly mírně růst. „Nebojíme se, že by se nás tyto změny nějak výrazně dotkly. Ba naopak, obracíme se na klienty, jež si chtějí pořídit ze své peníze kvalitní nemovitosti. Nabídka je navíc vhodná i pro zahraničí a tuzemské investory do nemovitostí, takže projekt propaguje i na mezinárodních veletrzích,“ říká Anna-Marie Dostálková.  Projekt se v rezidenční části zaměřuje především na klientelu, jež požaduje vysokou kvalitu za přiměřenou cenu. Tomu odpovídá i fakt, že velká část bytů už je prodána.

Eventuální zájemci o byty v projektu Dock se tak mohou přímo obrátit na členskou firmu At Home Prague, jež patří do mezinárodní skupiny At Home Network specializované na prodej nadstandardních nemovitostí. „Naše společnost má také portfolio služeb pro investory, kterým nabízí celkovou správu jejich nemovitostí. Správa nemovitostí zaručí vlastníkovi maximální výtěžek, aniž by se musel starat o vztahy s nájemníky,“ uvádí na konec Anna-Marie Dostálková.

 

Zdroj: Camic

Zdroj fotografie: Dock

Loading…