Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

24.09.2020

Brembo odpovídá na výzvy, které čeká automobilový průmysl

Italská skupina Brembo chce dát svou odpověď na výzvy, který čekají automobilový průmysl. Skupina patří k lídrům ve výrobě prémiových brzdících systémů pro auta a své závody má v několika zemích světa, včetně České republiky.

Skupina chce odpovědět na výzvy budoucnosti tím, že se stane poskytovatelem řešení a posílí své digitální schopnosti. „Naším plánem je stát se opravdu digitální firmou schopnou poskytovat digitální řešení,“ uvádí výkonný ředitel skupiny Brembo Daniele Schillaci. „Aby se tak stalo, musíme vlít novou mízu do naší schopnosti inovovat a chceme vytvořit nová centra výzkumu a vývoje v hlavních zemích, kde působíme. V našich řešení propojíme umělou inteligenci a ekologickou udržitelnost, abychom zůstali významnou značkou i pro budoucí generace.“

Skupina Brembo představila dva nové produkty, které jdou směrem větší ekologické udržitelnosti. Nový typ brzd Greentive a nový Energy Saving Systém se vyznačují nejen zlepšením brzdících schopností, ale také snížením emisí částic, které při brzdění vznikají. Oba produkty napomáhají k poklesu emisí CO2.

Zdroj www.brembo.com

Zdroj fotografie: Brembo

Loading…