Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

22.12.2015

Bulgari otevře v Itálii největší evropské středisko výroby šperků

Společnost Bulgari postaví v Itálii největší manufakturu šperků v Evropě. Nové středisko výroby by mělo vyrůst ve městě Valenza v kraji Piemont.

Ve Valenze má Bulgari již jedno středisko výroby, které zaměstnává na čtyři stovky lidí. S novým střediskem by se měly počty zaměstanců zvýšit na sedm stovek osob. Nové středisko bude postaveno za použití ekologicky udržitelných postupů a materiálů. Středem nové výrobny bude pak velký dvůr, který umožní správné osvětlení všech dílen. V rámci stavby nového střediska, které by mělo být uvedeno do provozu v druhé polovině příštího roku, bude opravena také historická stavba Cascina dell'Orefice, kde byla umístěna první zlatnická dílna ve městě Valenza.

Bulgari, které je dnes součástí skupiny LVMH, také zainvestuje do systému vzdělání ve Valenze, která je středem jednoho z hlavních italských šperkařských klastrů. “Pro Bulgari znamená tento projekt investici do italského šperkařského umění s nevyčíslitelnou hodnotou, jež se v kombinaci s kreativitou a stylem stává prvkem odlišujícím své produkty,” uvedl pro tisk CEO společnosti Jean-Christophe Babin.

 

Zdroj: lastampa.it

 

Zdroj fotografie: Bulgari

Loading…