Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

07.02.2017

BusinessConnect, nový věrnostní program společnosti Alitalia pro malé a střední firmy

Letecká společnost Alitalia S.p.A. odstartovala svůj nový věrnostní program BusinessConnect věnovaný malým a středním podnikům.

Nový program umožňuje firmám sbírat věrnostní body a snížit tak náklady na cestu. Za každé euro utracené za letenku společnosti Alitalia či jejího strategikého partnera firma dostane deset věrnostní bodů Miglia. Pokud je pasažér zaregistrován i ve věrnostním programu pro fyzické osoby MilleMiglia, tak věrnostní body budou přičteny na jeho osobní účet MilleMiglia i na podnikový účet BusinessConnect.

Věrnostní body Miglia programu BusinessConnect mohou být využity ke koupení letenky společnosti Alitalia a jejích hlavních partnerů či k obdržení ceny z katalogu MilleMiglia Gallery. „Pro registraci společnosti do programu BusinessConnect stačí vyplnit na stránkách Alitalia.com registrační formulář, kam je nutné zadat hlavní údaje firmy, a to včetně daňového identifikačního čísla,“  dodává Zuzana Košťálová, country manager  Alitalia Czech Republic. Do programu se nemohou zapsat společnosti, jež jsou obchodními partnery společnosti Alitalia, a cestovní kanceláře.

 

Odkaz na registrační formulář: www.alitalia.com

 

Zdroj fotografie: Alitalia

Loading…