Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

03.07.2017

Buy Made in Veneto 7 se zúčastnily letos i české firmy

Od 26. do 30. června proběhl v městečku Piazzola sul Brenta v blízkosti Padovy, sedmý ročník akce Buy Made in Veneto. Akci pořádá agentura na podporu exportu regionu Benátsko, Veneto Promozione.

Buy Made in Veneto se zaměřuje na podporu benátských firem při jejich expanzi na zahraničních trzích a vyhledávání nových exportních příležitostí v módním odvětví. Každý rok jsou tak zvané do Benátska delegace zahraničních firem, kterým jsou představena různá odvětví módního průmyslu v regionu Benátsko a místní firmy, které je možné navštívit přímo v jejich výrobních závodech.

Letos se Buy Made in Veneto zúčastnila i Italsko-česká obchodní a průmyslová komora. „Naše Komora ve spolupráci s Veneto Promozione pozvala zástupce českých dovozců a obchodníků s módou na pracovní schůzky s italskými výrobci módy, obuvi, koženého zboží a doplňků,” vysvětluje Agáta Zábranská, manažerka odvětí Služeb a asistence podnikům Italsko-české komory. Do Benátska odcestovali zástupci dvou českých firem, Glamour Italy Fashion a Vavi s.r.o. . Každá z firem jednala s více než deseti zástupci módních firem aktivních v Benátsku.

Zdroj: Camic

Zdroj fotografie: Pixabay, Veneto Promozione

Loading…