Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

18.01.2017

Bývalý guvernér ČNB Miroslav Singer vstoupí do týmu Generali CEE Holding

Headhunteři Generali CEE Holdingu mohou slavit úspěch. Do týmu společnosti totiž vstoupí bývalý guvernér České národní banky Miroslav Singer.

V rámci Generali CEE Holdingu bude Miroslav Singer zastávat post hlavního ekonomického analisty. Singer se má také stát předsedou správní rady České pojišťovny, nevýznamnější soukromé pojišťovací společnosti na českém trhu. „Při očekávání mnoha regulatorních změn vidíme jasně potřebu posílit náš dialog s regulátory a zákonodárci. Jsem přesvědčen, že Miroslav bude v této oblasti pro naši skupinu velkým přínosem,” řekl Ceo holdingu Luciano Cirinà. Dohled nad pojišťovacím trhem v ČR vykonává Centrální banka.

Před vstupem do bankovní rady ČNB v roce 2005 Miroslav Singer pracoval v soukromém sektoru, kde zastával vysoké manažerské posty v investiční společnosti Expedia a v konzultační společnosti PricewaterhouseCoopers. V červenci roku 2010 byl jmenován tehdejším prezidentem republiky Václavem Klausem guvernérem ČNB. Post zastával do konce června loňského roku.

 

Zdroj: http://roklen24.cz/

 

Zdroj fotografie: ČNB

Loading…