Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

26.09.2016

Camic podporuje vzdělávání ve firmách

Italsko-česká obchodní a průmyslová komora zahájila nový projekt odborných stáží v členských firmách pro studenty italských univerzit.

První skupina osmi studentů dorazila z Itálie do Prahy v pondělí 19. září. Stáže ve firmách trvají tři měsíce a umožňují nabýt zajímavé pracovní zkušenosti a kompetence ve významných firmách a italských institucích v Praze. Stáže aktuálně probíhají v ropné společnosti Total, v ET Production, ve společnosti zaměřené na poskytování služeb podnikům Comdata, ve skupině Zapa Beton, jež je lídrem na českém trhu ve výrobě betonu, v Italském kulturním Institutu a v Italsko-české komoře.

Studenti první skupiny přijeli do Prahy z univerzit sídlících v Turíně a okolí, a sice z Turínské univerzity, z Turínského Vysokého učení technického, ze SAA - School of Business Administration a z Vyšší školy jazykových mediátorů v Pinerolo.

Projekt nadnárodní mobility, nazvaný TED - Transnational Employability Development, je organizovaný italskou společností INFOR ELEA z Pinerolo, díky financování regionu Piemonte, ve spolupráci s Italsko-českou komorou, jako partnerem a oficiálním koordinátorem pro Českou republiku.

 

Zdroj: Camic

Zdroj Fotografie: Pixabay

Loading…