Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

25.10.2016

Camozzi otevřela své nové sídlo v Praze

Průmyslová skupina Camozzi z italské Brescie se rozhodla vsadit na Českou republiku. Ve středu 19. října proběhl Camozzi Open Day, slavnostní otevření sídla dceřiné společnosti Camozzi Czech Republic s.r.o., jež je členem Italsko-české obchodní a průmyslové komory.

Nové sídlo společnosti v Praze – Hostivaři má k dispozici 200 metrů čtverečních kancelářských prostor a dalších 600 metrů čtverečních skladu. Slavnostního otevření sídla se zúčastnil vrcholný management skupiny, a to včetně paní Claudie Camozzi, členky rodiny, které skupina patří. “Naše společnost nedávno oslavila padesát let své existence,” uvedl na úvod generální ředitel Camozzi Czech Republic s.r.o. Fabio Giacobbi. “Rozhodli jsme se investovat v České republice, protože je uprostřed Evropy, a Evropa je středem naší společnosti.”

Akci navštívili zástupci italské a české obchodní komunity a také zástupci italských institucí v ČR, a to včetně italského velvyslance Alda Amatiho a předsedy Italsko-české komory Gianfranca Pinciroliho. “Velvyslanectví intenzivně spolupracuje s Italsko-českou komorou na podpoře italských podniků v ČR. A tato podpora patří i k prioritám mého mandátu v Praze,” připomněl velvyslanec A. Amati.

Italská  skupina Camozzi patří k nadnárodním italským společnostem s výrobními a montážními linkami v 17 zemích světa. Její příjmy přesáhly v roce 2015 340 milionů eur a celá skupina zaměstnává zhruba 2400 osob. Skupina se specializuje na průmyslovou automatizaci, na výrobu průmyslových a textilních strojů a na inovace a technologie spojené s Průmyslem 4.0. Skupina Camozzi má také silnou CSR politiku a spolupracuje s několika neziskovými a benefičními organizacemi. V průběhu Camozzi Open Day společnost darovala šek v hodnotě 20.000 korun Dětskému centru Jihočeského kraje.

Zdroj: Camic

Zdroj Fotografia: Camozzi Czech Republic s.r.o.

Loading…