Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

14.10.2022

Cena za dlouholetou spolupráci pro Jiřího Vyviala z I-TECH Czech

Jednatel společnosti I-TEC Czech, spol. s r.o. Jiří Vyvial obdržel, jako jeden ze dvou zahraničních hostů, cenu Polonia Pura za dlouholetou spolupráci a mezinárodní partnerství. Cena byla slavnostně předána 22. září u příležitosti 30. výročí Krajoweho Fora Dyrektorów Zakladów Oczyszczania Miast (Waste Management Companies Directors' National Forum of City Cleaning System)  v hotelu Nosalowy Dwór v Zakopaném v Polsku.

KFDZOM je celostátní sdružení vedoucích městských úklidových a odpadových společností, firem vyrábějících komunální techniku ​​a stroje a také firem pracujících ve prospěch vedení obcí.

Statutárním cílem sdružení je integrovat průmysl městského úklidu a odpadového hospodářství, činnosti pro tok informací o fungování společností působících v různých právních řádech, propagovat a šířit nové, příkladné, osvědčené organizační, technické, technologické a finanční- účetní řešení, vytváření podmínek pro výměnu zkušeností v oblasti úklidu měst, odpadového hospodářství, nakládání s odpady, ochrany životního prostředí a ekologické výchovy.

Zdroj a zdroj fotografie: itec-czech.cz

Loading…