Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

01.11.2019

Česká pojišťovna – Generali CEE Holding se umístila první v neživotním pojištění

Česká pojišťovna, společnost z Generali CEE Holding, jež je členem Italsko-české komory, si připsala významné úspěchy v soutěži Nejlepší pojišťovna, kterou pořádá deník Hospodářské noviny.

Pojišťovna ze skupiny Generali se umístila na prvním místě v kategoriích Nejlepší neživotní pojišťovna a Klientsky nejpřívětivější neživotní pojišťovna. «Velice dobře si vedla například z hlediska široké nabídky různých služeb i produktů, vysoké hodnocení získala také za komunikaci s klienty», uvedli některé detaily z hodnocení České pojišťovny organizátoři soutěže. Všechny zúčastněné společnosti byly testované na základě ekonomických a finančních parametrů a zkušeností hodnotitelů v roli fiktivních zákazníků.

V souběžně probíhající soutěži Nejlepší banka pak uspěl další člen komory, Československá obchodní banka (ČSOB) z belgické skupiny KBC. ČSOB se umístila druhá v kategorii Nejlepší banka a třetí v kategorii Klientsky nejpřívětivější banka. Se svým programem pro asistenci klientům ČSOB živě se pak dostala na třetí místo v kategorii bankovních inovací.

Zdroj: byznys.ihned.cz

Zdroj fotografie: Wikimedia

 

Loading…