Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

31.05.2016

Česká republika hostem na Marketplace day v Anconě

Česká republika byla hostem třetího ročníku firemního veletrhu Marketplace Day v Anconě, který pořádala místní organizace svazu Confindustria. Akce se zúčastnila i delegace čtyř českých firem vybraných Italsko-českou obchodní a průmyslovou komorou.

Veletrhu Marketplace Day, jež proběhl v pátek 27. května, se zúčastnilo zhruba pět stovek vystavovatelů a přes 1,5 tisíc profesionálních návštěvníků. Marketplace Day tak pokračuje ve svém růstu: loňského ročníku se zúčastnilo 330 vystavovatelů a zhruba tisíc návštěvníků. Veletrh byl rozdělen do několika skupin a vedle B2B setkání probíhal také bohatý doprovodný program. Nechyběla skupina pro mezinárodní spolupráci, kde bylo zastoupeno přes padesát zahraničních firem.

Potvrzuje se tak velký zájem podnikatelů z regionu Marche o Českou republiku. V pondělí 13. června pořádá organizace svazu Confindustria v Anconě seminář s názvem Česká republika: průmysl Evropy, na kterém vystoupí velvyslankyně ČR v Římě Hana Hubáčková, předseda organizace svazu Confindustria v Anconě Claudio Schiavoni, honorární konzul ČR v Anconě Giampiero Schiavoni a generální tajemník Italsko-české obchodní a průmyslové komory Matteo Mariani.

 

 

Seznam firem z ČR, které se účastnili Marketplace day v Anconě:

 

Lesa s.r.o. - food&beverage

Jarnot s.r.o. - food&beverage

Gourmet Partners s.r.o. - food&beverage

Dallmayr Vending & Office k.s. - průmysl

 

Zdroj fotografie: www.confindustriamarketplace.it, Archív CAMIC

Loading…