Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

27.11.2019

Česká spořitelna dostala ocenění Banky roku bez bariér

Česká spořitelna, jež je členem Italsko-české komory, dostala ocenění Banky roku bez bariér. V stejné kategorii uspěl na druhém místě i další člen komory, Československá obchodní banka (ČSOB).

Česká spořitelna dostala ocenění v rámci tradiční soutěže Banka roku. V ní pak obsadila druhé místo, hned za Air Bankou, v hlavní soutěžní kategorii. Banka se umístila druhá také v kategorii Hypotéka roku. AXA Czech Republic & Slovakia, člen Camic, získala první místo jako Pojišťovna roku, a Česká pojišťovna z Generali CEE Holdingu, jež je také členem Komory, dostala v pojišťovací části soutěže ocenění Pojišťovny zákazníků. Předseda představenstva České pojišťovny, Marek Jankovič, obdržel ocenění Pojišťovák roku.

Hodnocení v hlavních soutěžních kategoriích sestavuje odborná komise složená z ekonomů a osobností z finančního světa a byznysu. Komisi předsedá bývalý viceguvernér České národní banky Pavel Kysilka. Osobnost roku pak volí ředitelé bank a pojišťovacích společností ze svého kruhu. Soutěž pořádá společnost Boy Awards finančníka Petra Stuchlíka.

Zdroj: www.e15.cz

Zdroj fotografie: Banka roku

Loading…