Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

26.11.2018

Česká spořitelna uspěla v soutěži Banka roku

Česká spořitelna, jež je členem Italsko-české komory, výrazně uspěla v letošním ročníku soutěže Banka roku. Soutěž pořádá společnost Fincentrum specializovaná ve finančním poradenství.

Česká spořitelna zvítězila v hlavní soutěžní kategorii, Banka roku. Ředitelé českých bank pak vybrali Bankéře roku, kterým se stal předseda představenstva České spořitelny, Tomáš Salomon. První příčku Česká spořitelna obsadila také v kategorii Banka bez bariér. „První místo potvrzuje naší pozici lídra trhu. Vyplácí se nám zaměření na poradenství, digitalizaci a naplňování našeho poslání – vést lidi, firmy a komunity k prosperitě,“ uvedl k výsledkům Tomáš Salomon.

Letošní ročník soutěže počítal i s historickou kategorií Bankéř roku. Tím se stal Jaroslav Preiss, ředitel Živnostenské banky v letech 1917 až 1938. Během tohoto dvacetiletého období se Živnostenská banka stala referenčním ústavem pro československý průmysl a export. Na druhém místě se umísti Karel Engliš, ministr financí a guvernér Národní banky československé v období První republiky, a na třetím místě se umístil Jan Viktor Mládek, výkonný ředitel a významný funkcionář Mezinárodního měnového fondu od 40. do 70. let.

Zdroj: www.csas.cz

Zdroj fotografie: Česká spořitelna

Loading…