Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

22.12.2016

České firmy se seznámily s odvětvím dobývání a zpracování kamene v regionu Lazio

Italsko-česká obchodní a průmyslová komora vyslala incomingovou misi vybraných českých firem. Mise byla pořádána ve spolupráci s italskou Asociací lomů a firem aktivních v těžbě v rámci projektu Latium Living Design vedeného Asociací řemeslníků a malých podniků CNA a spolufinancovaného regionem Lazio.

Hlavním cílem incomingové mise bylo seznámit potenciální obchodní partnery z České republiky s odvětví dobývání a zpracování kamene v regiou Lazio. Toto odvětví se v Laziu může pochlubit mezinárodně známými druhy kamene jako místní tuf či římský travertín. V oblasti jsou také aktivní firmy, jež využívají místní kámen ve svých designových produkcích.

Incomingová mise se odehrála v úterý 20. prosince. V rámci nabytého jednodenního programu došlo k celé řade přímých setkání s firmami z regionu Lazio aktivními v dobývání i následovného zpracování a využití kamene. V rámci prezentací byl vymezen také čas na obchodní a technické rozhovory. Z ČR se zúčastnili firmy Vertika s.r.o., Polish Expert -Přírodní kámen s.r.o. Aa Stone Connection Czech s.r.o.

Loading…