Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

30.06.2016

České průmyslové firmy se představily v Modeně a v Reggio Emilia

Krajská obchodní komora v Reggio Emilia a specializovaná komorová společnost Promec Modena přijaly v úterý 28. června a ve středu 29. června  incomingové mise evropských průmyslových podniků. Italsko-česká obchodní a průmyslová komora vybrala a doprovodila průmyslové firmy z České republiky.

Hlavním cílem misí bylo vyhledávání potenciálních partnerů mezi firmami z Ruska, Německa a České republiky a společnostmi aktivními v krajích Modena a Reggio Emilia. V průběhu prvního dne mise tak zahraniční společnosti absolvovali celou řadu B2B setkání, zatímco ve středu byly na plánu návštěvy závodů potenciálních průmyslových partnerů.

Mise byly zaměřené především na strojírenský průmysl. Z České republiky přijely společnosti Salten s.r.o, jež se specializuje na výrobu jeřábů a strojů pro námořní i stavební účely, Hořické strojírny s.r.o., jež vyrábí stroje a komponenty pro automobilový a energetický průmysl, a Tajmac – ZPS a.s., jež se zaměřuje na výrobu obráběcích center a soustružnické automaty.

 

Zdroj fotografie: Archív Italsko-české komory

Loading…