Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

15.02.2017

Čeští nákupčí se zúčastnili veletrhu HOMI v Milánu

V roce 2017 Italsko-česká obchodní a průmyslová komora pokračuje v aktivitách výběru a vyslání českých nákupčích na významné veletrhy v Itálii. První letošní mise nákupčích byla vyslána na veletrh designu a lifestylu HOMI, který se uskutečnil od 27. do 30. ledna v Milánu.

V průběhu lednové edice navštívilo veletrh Homi na 85 tisíc profesních účastníků, což je o 4,5 procent více než v lednu 2016. Počet vystavovatelů, jež přijeli z Itálie a dalších 38 zemí světa, byl v celkové výši 1500 firem a organizací. Veletrh HOMI potvrdil také svůj mezinárodní charakter: zhruba pětina vystavovatelů a účastníků přijela ze zahraničí. „Tyto výsledky potvrzují, že HOMI je konsolidovaným veletrhem s dobrou nabídkou zboží a výraznou pozicí v designové komunitě a na lifestylovém trhu,“ uvedl předseda pořadatelské společnosti Fiera Milano, Roberto Rettani.

V rámci nákupčí mise vyslané Italsko-českou komorou na veletrh přijeli obchodní zástupci firem Relax Decor s.r.o., Disemo s.r.o. a Prokop Nábytek s.r.o., jež navštívili veletržní expozici a absolvovali sérii obchodních schůzek s italskými vystavovateli.

 

Zdroj: www.homimilano.com

Zdroj fotografií: HOMI Milano, Camic

Loading…