Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

07.06.2017

Čeští nákupčí se zúčastnili veletrhu RiminiWellness 2017

Od 1. do 4. června proběhl v Rimini 12. ročník veletrhu RiminiWellness, který patří k hlavním evropským veletrhům v oblasti sportu a fitness.

Letos se veletrhu zúčastnilo na 270 tisíc návštěvníků a zhruba čtyři stovky vystavovatelů z oblasti sportu, sportovního a fitness vybavení, potravinových doplňků a rehabilitace. Na veletrh přijeli i významní sportovci, například olympijští vítězi v kanoistice Scott Durant a Rossano Galtarossa. „Za posledních dvanáct let se RiminiWellness stal naprostým lídrem ve svém odvětvím, a to díky tomu, že převzal rysy, jež jsou vlastní pro celé odvětví našeho cestovního ruchu: organizace, pohostinnost, pohyb a zdravý životní styl,“ uvedl předseda společnosti Italian Exhibition Group, pořadatele veletrhu, Lorenzo Cagnoni.

Veletrhu se zúčastnila také mise českých nákupčích, které vybrala a na veletrh doprovázela Italsko-česká obchodní a průmyslová komora. Nákupčí měli na programu celou řadu B2B setkání a volnou návštěvu veletrhu. Mise se zúčastnili společnosti:  Aktivity365, s.r.o., Calbuco, s.r.o., Pure Health & Fitness, s.r.o., Park Holiday, s.r.o., Sedco, s.r.o. a Sportif-Nutrition.

 

Zdroj: www.riminiwellness.com

 

Zdroj fotografie: RiminiWellness 2017

Loading…