Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

12.07.2021

Čestný předseda Gianfranco Pinciroli získal titul Komtura Řádu italské hvězdy

V pátek 9. července ve venkovních prostorách Italského kulturního institutu italský velvyslanec J.E. Francesco Saverio Nisio udělil čestnému předsedovi Italsko-české obchodní komory Gianfrancovi Pincirolimu, titul Komtura Řádu italské hvězdy, za „obětavost projevenou ve vedení Italsko-české obchodní komory, za podporu bilaterálních obchodních vztahů ve prospěch italských společností v České republice a za rozvoj průmyslové spolupráce mezi oběma zeměmi“.

"Toto vyznamenání mě naplňuje hrdostí a uspokojením. Je to nesmírně důležité ocenění a skutečnost, že velvyslanec J.E. Nisio ocenil takto mou práci v italsko-české komunitě, mě naplňuje velkou hrdostí,“ řekl Pinciroli.

Ceremonie se účastnila řada slavných hostů, přátel a spolupracovníků, kteří chtěli vzdát poctu čestnému prezidentovi Pincirolimu za důležité vyznamenání. Mezi hosty byli: velvyslanec Itálie ve Varšavě J.E. Aldo Amati (předchůdce velvyslance Nisia do roku 2018 na Italském velvyslanectví v Praze), europoslankyně Martina Dlabajová, člen Parlamentu ČR a předseda Meziparlamentní skupiny přátelství mezi Itálií a Českou republikou Vojtěch Munzar, honorární konzul Itálie v Brně Pavel Zezula, generální ředitel BVV - veletrhy v Brně Jiří Kuliš, stejně jako předseda Camic Danilo Manghi a kolegové z představenstva.

Zdroj: Camic

Zdroj fotografie: Studio Adam-Costey

Loading…