Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

25.10.2016

Cipa Store: kvalitní potraviny přímo z velkoobchodu

Společnost CIPA, jeden z hlavních distributorů kvalitních potravin pro restaurace a hotely udělal krok k maloobchodu. Distributor totiž otevřel maloobchodní prodejnu v pražském Smíchově.

CIPA působí v odvětví distribuce kvalitních potravin již od roku 1992, kdy společnost založila paní Alena Červenková se svým italským společníkem Agostinem Gallem. Společnost, jež je členem Italsko-české komory, se od svého začátku orientovala na suroviny pro střední a vysokou gastronomii. Kromě rozvozu vybudovala také úspěšný Cash & Carry market pro podnikatele. „Právě z Cash & Carry marketu vznikla celkem přirozeně také maloobchodní prodejna, protože mnoho našich klientů chtělo nakupovat jak pro své podnikatelské aktivity tak pro domácnost. V naší nové prodejně mohou zákazníci dostat veškerý náš sortiment, ale na pultech se snažíme vystavit hlavně položky zajímavé pro maloobchodního zákazníka,“ uvádí manažer prodejny Pavel Kohout.

Nabídka prodejny se zaměřuje na kvalitní potraviny a vína ze zahraničí, ale také z tuzemska. „Silnou pozici mají v sortimentu samozřejmě italské značky,“ dodává Pavel Kohout. „Cipa Store však není obchodem s výlučně italskou gastronomií, takže zde zákazníci najdou potraviny i z mnoha dalších zemí, čerstvé ryby, které vozíme třikrát týdně, maso, asijské a jiné speciality. Díky napojení na Cash & Carry prodejnu tak můžeme mít v nabídce i takové speciality, pro které by byl odbyt na samotné prodejně příliš nízký. Výrobce si navíc sami vybíráme a sami si od nich suroviny přivážíme,takže naše zboží je díky tomu vždy čerstvé.“

Na spokojenosti zákazníků přidá i velké parkoviště před prodejnou a to, že na regálech najdou balení typická pro maloobchodní prodej. „Odezva zákazníků je v prvních měsících provozu velice kladná. Vždy jsme měli kvalitní a zajímavé produkty za příznivé ceny, a teď máme navíc příjemnou prodejnu, kde může každý pohodlně nakoupit. Snažíme se reagovat na potřeby zákazníků a sortiment stále rozšiřujeme, “ uzavírá Pavel Kohout.

 

Cipa Store se nachází v ulici Hořejší nábřeží 368/II, Praha 5 – Smíchov, tedy hned vedle Železničního mostu. Otevírací doba pondělí – sobota 9-21 a neděle 10-20.

 

www.cipa-gastro.cz

www.facebook.com/cipa.store

www.instagram.com/cipa.store

Fonte: Camic

Fonte Fotografia: Cipa

Loading…