Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

25.11.2022

Členové Italsko-české komory debatovali s předními odborníky o realitním trhu

Členové Italsko-české obchodní a průmyslové komory debatovalo s odborníky předních firem v odvětví o trendech na realitním trhu. Konference Nemovitosti: Co je na investičním radaru? Dva roky poté byla pokračováním obdobného setkání z října 2020.

Pandemie covidu-19, inflace, striktnější podmínky pro hypotéky a dopady války na Ukrajině. To jsou některé z faktorů, na které reagoval český nemovitostní trh. Vývoj v hlavním městě za poslední dva roky ilustroval i skrze případy některých transakcí  Lukáš Křenek, Team Leader Residential & Commercial Investment v Engel & Völkers Prague.

Jakub Gajdoš, Investment Manager, CEE and Nordics v Generali Real Estate, se zaměřil na odvětví nerezidenčních nemovitostí, které nemá ve všech oblastech stejný vývoj. Stále silná je dynamika v logistice a průmyslu, zatímco pandemii pocítilo odvětví kanceláří. V poslední měsících navíc přichází signály ochlazení ze sektoru elektronické komerce. Petr Svoboda, Head of Real Estate Financing v UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia, mluvil o strategiích bank ve financování nemovitostních projektů a o trendech v tomto sektoru.

Setkání pořádala Skupina Nemovitosti Italsko-české komory ve spolupráci s Generali Real Estate, UniCredit Bank Czech Republic and Slovakia a Engel & Völkers Prague.

Zdroj: Camic

Zdroj fotografie: Studio Adam-Costey

Loading…