Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

04.11.2020

Členové Italsko-české komory patří mezi nejlepší advokátní kanceláře v ČR

V letošním ročníku ankety Právnická firma roku uspělo několik členů Italsko-české komory. Výsledky byly zveřejněny na začátku listopadu.

Advokátní kancelář Havel & Partners dostala cenu Právnická firma roku pro domácí kancelář. „Je to především ohodnocení špičkové odbornosti, loajality a maximálního nasazení všech našich kolegů a jejich schopnosti poradit si se všemi nepříznivými okolnostmi, které s sebou pandemie Covid-19 přináší,” okomentoval výsledek zakladatel kanceláře Jaroslav Havel. Společnost je první také v oborových kategoriích nejlepší klientské služby, fúze a akvizice a právo hospodářské soutěže.

Po deváté za sebou je první v kategorii daňové právo advokátní kancelář Rödl & Partner. “Jsem opravdu rád, že naše kancelář patří mezi nejlepší v tomto oboru a že nás trh vnímá jako specialisty na daňové právo, kterému se naše kancelář věnuje od svého vzniku,” uvedl Petr Novotný, řídící partner kanceláře.

V kategorii firemní kompliance uspěla kancelář Deloitte Legal. „Specializovaný multioborový tým, přeshraniční spolupráce, zapojení technologií, vše podpořené znalostí byznysových odvětví a špičkovou právní expertízou, to jsou naše služby v oblasti compliance,” dodal Jan Spáčil, managing partner v kanceláři.

 

Zdroj: pravnickafirmaroku.cz

Zdroj fotografie: pravnickafirmaroku.cz

Loading…