Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

10.11.2017

Členové Italsko-české komory výrazně uspěli v soutěži Právnická firma roku

V letošním ročníku soutěže Právnická firma roku výrazně zabodovali členové Italsko-české obchodní a průmyslové komory. Vyhlášení vítězů proběhlo v pondělí 6. listopadu v pražském paláci Žofín.

Hlavní cena, Právnická firma roku pro domácí kancelář, byla udělena advokátní kanceláři  Havel, Holásek & Partners. Kancelář, kterou založil a vede advokát Jaroslav Havel, dostala také dvě ocenění v odborných kategoriích, a sice v oblastech Právo hospodářské soutěže a Telekomunikace a média.Díky inovativním řešením a synergickému efektu všech našich služeb jsme si nejenom udrželi pozici nejkomplexnější kanceláře na trhu, ale oproti loňskému roku jsme ještě zvýšili tempo ekonomického růstu. Jsme rádi, že se naše vynikající výsledky promítly i do letošních cen soutěže Právnická firma roku“, uvedl po vyhlášení výsledku Jaroslav Havel.

V odborných kategoriích uspěli i další členové Italsko-české komory. V kategorii Kapitálové trhy zvítězila kancelář  White & Case (Europe) LLP. Po šesté za sebou zvítězila v oboru Daňové právo kancelář  Rödl & Partner, zatímco Česká spořitelna byla oceněna za svůj interní právní tým. Vítězné ocenění si odnesla i kancelář  Ambruz & Dark Deloitte Legal, a to v kategorii Pracovní právo. „Pracovní právo je komplikovaná právní disciplína, jejíž podobu výrazně ovlivňují stát i zájmové skupiny ve společnosti. Pro klienty se snažíme hledat východiska i se znalostí zahraničních právních úprav, které s prohlubující evropskou integrací nabývají většího významu“, okomentoval cenu Vladimír Ambruz, partner v Deloitte Legal.

Soutěž Právnická firma roku, kterou pořádá tematický server epravo.cz, letos došla do svého desátého ročníku. Žebříčky sestavuje externí tým hodnotitelů na základě údajů a výsledků za posledních dvanáct měsíců.

Zdroj: pravnickafirmaroku.cz

Zdroj fotografie: pravnickafirmaroku.cz

Loading…