Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

08.04.2022

Členové komory navštívili závod společnosti Brazzale Moravia

Členové Italsko-české obchodní a průmyslové komory navštívili ve čtvrtek 7. dubna hlavní závod členské společnosti Brazzale Moravia. Návštěvy se zúčastnil italský velvyslanec v Praze J.E. Mauro Marsili a předseda komory Danilo Manghi.

Prezident skupiny Brazzale, Roberto Brazzale, představil členům svou společnost, která patří k předním výrobcům sýrů a mléčných produktů na Moravě. Následovně bylo možné navštívit provoz v závodě v Litovli, v Olomouckém kraji, kde se vyrábí sýry firmy Brazzale Moravia, včetně toho nejznámějšího Gran Moravia.

Komora obnovila návštěvy v členských firmách po zhruba dvouleté pauze způsobené pandemií. „Návštěvy ve firmách jsou pro komoru zásadní aktivitou, díky které se seznamuje s plány, vizemi a potřebami svých členů, a to hlavně těch, již působí v oblastech daleko od Prahy,“ zdůraznil předseda komory Danilo Manghi. Návštěvy vytváří také synergii s italským velvyslanectvím a jsou příkladem společného systému podpory italským podnikatelům. Podle Manghiho Brazzale Moravia představuje „výjimečný italský podnik“ a skvělý příklad „snoubení mezi Itálií a Českou republikou“. Brazzale Moravia v sobě soustřeďuje firemní vyspělost, rozvinuté technologie a podnikatelské hodnoty, které vytvořila rodina Brazzale během stovek let působení v tomto odvětví.

Společnost v Litovli je součástí italské skupiny Brazzale, která v posledních letech zavedla řadu inovací, jejichž cílem je zlepšit kvalitu výrobků, zvýšit udržitelnost provozu a snížit náklady. V roce 2019 skupina Brazzale oznámila, že dosáhla cílů neutrality v emisích oxidu uhličitého. Brazzale Moravia je také přítomna v největších českých městech díky svým podnikovým prodejnám La Formaggeria, které nedávno od auditorské společnost KPMG dostaly hodnocení nejlepšího maloobchodního řetězce ve zkušenosti zákazníků.

Zdroj a zdroj fotografie: Camic

Loading…