Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

26.10.2017

Comdata Czech uspěla v letošním ročníku soutěže ABSL Awards

Společnost Comdata Czech, člen Italsko-české obchodní a průmyslové komory, zvítězila v kategorii Business Excellence letošního ročníku soutěže ABSL Awards. Soutěž pořádá podnikatelská Association of Business Service Leaders in the Czech Republic (ABSL) s cílem zvýšit kvalitativní standardy a inovaci v oblasti služeb podnikům.

Společnost vyhrála jednu ze sedmi cen ABSL Diamonds v kategorii nejlepšího projekt v oblasti kvality. “Na tuto cenu jsme velice hrdí,” uvádí CEO společnosti Comdata Czech, Andrea Tonoli. “Naše společnost je součástí italské skupiny Comdata a kromě České republiky působí i na dalších mezinárodních trzích”, dodává. V současnosti má Comdata Czech v České republice pět servisních center a patří k lídrům na českém trhu v odvětví externalizace podnikových procesů ( Business Process Outsourcing) a péči o zákazníky.

Projekt vybraný porotou složenou z pěti nezávislých odborníků byl realizovaný  ve více zemí střední a východní Evropy pro významného zákazníka v oblasti telekomunikací. Projekt spočíval v celkovém redesignu back-office procesů a přinesl zákazníkovi výrazné snížení nákladů. “Porota ocenila způsob, kterým jsme redesign navrhli a provedli za použití inovativního přístupu a technologií,” říká Andrea Tonoli. “V projektu jsme použili nejnovější nástroje a tools skupiny Comdata, které chceme více používat i v České republice, kde stále jsou velké rezervy a možnosti pro zvýšení efektivity podnikových back-office procesů”, dodává Tonoli.

Zdroj: www.absl.cz

Zdroj fotografie: ABSL – třetí zprava Andrea Tonoli, Ceo společnosti Comdata

Loading…