Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

11.06.2017

Comdata Group odkoupí od francouzské Izium Group čtyři dceřiné firmy

Italská skupina Comdata, člen Italsko-české komory, zahájila jednání o akvizici několika dceřiných společností francouzské skupiny Izium.

Akvizice předpokládá převzetí kontroly nad čtyřmi dceřinými společnostmi skupiny Izium, jež je aktivní také v Maroku a Madagaskaru. Jedná se o společnosti B2S, Bcust, Colorado Conseil a CMS, jež se specializují na  outsourcingová řešení a na management vztahů s klienty. Majoritní akcionář Izium Group, Maxime Didier, by v rámci operace měl odkoupit akcionářský balíček skupiny Comdata. Předpokládaný konec akvizice je stanoven na srpen letošního roku, poté co transakci odsouhlasí odbory v Izium Group a regulační orgány v obou zemích.

Po akvizici by skupina Comdata měla posílit svou váhu v odvětví outsourcingových řešení a managementu vztahů s klienty. „V roce 2017 je plánován roční obrat 750 milionů eur, což znamená posun mezi “TOP 5” hráčů v oblasti Customer Relantionship Management outsourcingu v Evropě,“ uvedl k transakci Massimo Canturi, Ceo skupiny Comdata. Společnosti, jež jsou objektem transakce, společně realizovaly v loňském roce příjmy v hodnotě 180 milionů eur, zaměstnávají na šest tisíc osob a mají zhruba 150 zákazníků.

Zdroj: www.comdata.it

Zdroj fotografie: Comdata

 

Loading…