Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

22.10.2018

CTP dokončila první fází administrativního projektu Vlněna v Brně

Průmyslový developer CTP, jež je členem Italsko-české komory, zahájil činnost svého nového administrativního centra Vlněna v Brně. V polovině října se do centra přestěhovali první firmy.

Mezi firmy, jež našly své sídlo ve fázi 1 nového projektu, která je fakticky dokončena, patří také česká IT společnost Avast, který se v objektu pronajala osm tisíc metrů čtverečních kanceláří ve stylu Sillicon Valley. Nové centrum rozvoje této firmy zaměstná na 400 IT specialistů a inženýrů. Zbytek kanceláří obsadí taktéž firmy podnikající především v oborech informačních technologií a služeb. „Věříme, že v tomto centru budou vyvinuty nadčasové produkty s celosvětovým dopadem,“ uvedl Jíři Kostečka, Senior Business Development Manager společnosti CTP. S dokončením druhé fáze administrativního projektu se pak počítá v roce 2020 a celkové investice do projektu dosáhnou na 160 milionů eur.

Vysoké úrovni firem odpovídá také kvalita stavby a kanceláří nového centra, které bylo vybudováno v areálu po bývalé textilní továrně. „Jedná se o nejmodernější kanceláře na brněnském trhu, jež byli postaveny tak, aby splňovaly úroveň Excelence certifikátů kvality BREEAM. To je zárukou, že se zde nejen bude zaměstnancům dobře pracovat ale že se zde vytvoří také zdravé a kreativní prostředí,“ dodává Kostečka. Areál tak nabízí nejen infrastrukturu pro relax a zaměstnanecký wellness, budovy také využívají nejmodernější technologie pro snížení jejich dopadu na životní prostředí.

Zdroj: www.ctp.eu

Zdroj fotografie: ctp.eu

Loading…