Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

14.11.2017

CTP Invest uspěla v soutěži Nejlepší z realit

Průmyslový developer CTP Invest, člen Italsko-české komory, dostal v soutěži Nejlepší z realit – Best of Realty cenu za nejlepší průmyslový areál. Ceny, které každoročně vyznamenávají nejlepší developerské projekty v ČR, byly předány v pondělí 7. listopadu v Kongresovém paláci v Praze.

Porota vedená Pavlem Kühnem z České spořitelny ocenila společnost CTP  Invest, jež se specializuje na stavbu a pronájem průmyslových realit, za projekt CTPark Planá nad Lužicí. Podle poroty si průmyslový areál ocenění zaslouží „za jedinečnou výstavbu výrobního závodu vybudovaného na míru klientů i za mimořádně velké investice do parkové úpravy a zeleně v bezprostředním okolí.“ Porota také uznala, že nová průmyslová zóna může dát výrazný ekonomický impulz oblasti, která je penalizovaná chybějící dálniční infrastrukturou.

CTPark Planá nad Lužicí byl v první fázi vybudován pro výrobce automobilových interiérů Yangfen Automotive Interiors. Průmyslový závod byl postaven dle specifických požadavků zadavatele a zahrnuje , mimo jiné, inovativní 3D centrum a jedinečný systém vnitřní logistiky. Součástí smlouvy bylo také vytvoření zelených ploch v rozměru 7500 metrů čtverečních se 140 stromy a automatickým systémem zavlažování. V závodu by mělo pracovat až 800 osob.

 

Zdroj: www.ctp.eu

Zdroj fotografie: CTP Invest

Loading…