Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

22.11.2019

CTP obnoví les u Mladé Boleslavi

Průmyslový developer CTP, jež je členem Italsko-české komory, zahájil další svůj projekt na ochranu životního prostředí.

Společnost koupila u Mladé Boleslavi, jednoho z největších center českého průmyslu, les o rozloze sto hektarů. CTP chce les obnovit, poté co byl vystaven zničující přítomnosti kůrovce. «Toto rozhodnutí je jen pokračováním našich aktivit z loňského roku, kdy jsme přistoupil k renovaci CTParků ve středních a východní Evropě a vysadili jsme nové stromy, keře, květiny a louky», uvedl Remon Vos, CEO společnosti. Les u Mladé Bolaslavi je tak pravděpodobně jen první z celé řady projektů podobného typu, jež společnost bude realizovat i v dalších státech regionu. «Chceme obnovit krásnou stranu přírody, nechat stromy vyrůst a účastnit se dlouhodobé péče o životní prostředí», dodal Vos.

CTP má již aktivní i další projekty na snížení ekologického dopadu. Společnost slíbila, že v příštích letech nechá certifikovat veškeré své budovy certifikátem na úspory energií Breaam. Další iniciativy na snížení dopadu na životní prostředí probíhají v jednotlivých průmyslových zónách CTPark.

Zdroj: www.ctp.eu

Zdroj fotografie: Pixabay

Loading…