Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

20.11.2018

CTP prodala tři průmyslové zóny v Čechách za 460 milionů eur

Jedná se o jednu z největších nemovitostních transakcích uskutečněných letos na českém trhu. Průmyslový developer CTP, jež je členem Italsko-české komory, se rozhodl odprodat své tři průmyslové zóny v Čechách německým investorům z Deka Immobilien.

Prodávané CTParky v Plzni, severu Prahy a Teplicích představují téměř 78 hektarů prémiových průmyslových zón a nemovitostí. I po dokončení transakce zůstane CTP správcem parků, jež budou i nadále provozovány pod její značkou. Součástí dohody je i navázání spolupráce na deset let a na rozvoji dvou nových realitních projektů. „Vybrali jsme si za partnery Deka Immobilien, protože sdílíme stejnou strategii dlouhodobého vlastnictví, rozvoje a zlepšování našich realit,“ uvedl Ceo společnosti CTP, Remon Vos.

Za transakci CTP utrží zhruba 460 milionů eur. „Transakce CTP umožní další investice do našeho růstu v regionu střední a východní Evropy, zlepšování našich průmyslových nemovitostí, růst dlouhodobé hodnoty našeho majetku a rozvoj nových lokalit v Evropě,“ uvedl k investičním plánům CTP její CFO, Richard Wilkinson.

Zdroj: www.ctp.eu

Zdroj fotografie: Ctp.eu

Loading…