Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

18.02.2019

CTP sází na severozápad Čech

Průmyslový developer CTP, jež je členem Italsko-české komory, oznámil výrazné rozšíření svých průmyslových zón ve severozápadních Čechách.

Oblast, která spojuje Karlovarský a Ústecký kraj, se v posledních měsících dostala mezi hlavní preference zahraničních investorů. Silné stránky severozápadu Čech jsou blízkost a dobrá dopravní obslužnost do Německa, podprůměrné platy ve srovnání se zbytkem země a silná podpora ze strany veřejných institucí, jelikož se jedná o "strukturálně postižené regiony".

„Jedna z nejvýznamnějších smluv z loňského roku, byla podepsána s investorem, který si nepřeje sdělit svou identitu, na pronájem 25 tisíc metrů čtverečních v průmyslové zóně CTPark Bor," uvedla CTP. Díky dohodě dosažené v únoru letošního roku, se v této průmyslové zóně usadí také výrobce součástek pro automobilový průmysl Autoneum. V zóně CTPark Kadaň se usadí výrobce automobilových součástek Donaldson s výrobním závodem o rozloze 10.000 metrů čtverečních. V CTPark Žatec bude mít závod o rozloze 7 tisíc metrů čtverečních společnost Hydratec, jež bude vyrábět hydraulické součástky pro větrné elektrárny.

 

Zdroj: www.ctp.eu

Zdroj fotografie: CTP

Loading…