Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

23.11.2016

CTPark Ostrava: uprostřed inovací a průmyslu

Společnost CTP, člen Italsko-české komory a leader na trhu s průmyslovými realitami, sází na Ostravu. Ve slezské metropoli se rychle rozvíjí průmyslová a multifunkční zóna CTPark Ostrava.

Průmyslová zóna nabízí zahraničním investorům strategickou pozici. Ostrava se totiž nachází uprostřed regionu se silnou přítomností automobilového průmyslu, a to jak v ČR, tak v blízkých regionech Slovenska a Polska. Slezská metropole má navíc k dispozici osm univerzit, mezinárodní letiště s přímým spojem do Milána a celou řadu silničních i železničních infrastruktur. Moravskoslezský region má silnou průmyslovou tradici a v současnosti disponuje i zajímavými kapacitami pro průmyslovou inovaci.

Zóna CTPark prochází obdobím silného rozvoje. V areálu jsou již přítomné významné firmy, například italská společnost Brembo. Rozvojové plány počítají s výstavbou až 122.000 metrů čtverečních průmyslových realit a dalších 11.000 metrů čtverečních jež jsou již k dispozici. Business model společnosti CTP počítá s pronájmem průmyslových závodů. Zahájení nové investice je díky tomu ještě více flexibilnější.

Stránka CTPark Ostrava:www.ctpark.eu

Zdroj: Camic

Zdroj Fotografie: CTP

Loading…