Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

16.11.2017

Delegace českých nákupčích navštívila veletrhy Ecomondo a Key Energy

Od 7. do 10. listopadu proběhly souběžně v italském městě Rimini veletrhy Ecomondo a Key Energy. Veletrhů, které pořádá veletržní skupina Italian Exhibition Group, se zúčastnila i početná delegace českých nákupčích.

Veletrhy Ecomondo a Key Energy se zaměřují na zelenou ekonomiku a oběhové hospodářství, a to s důrazem na technologie a řešení pro podnikový sektor. V Rimini se tak představily významné firmy a instituce z oblastí energetické efektivity a úspor energie, obnovitelných zdrojů, recyklace, bioekonomie, ekologických systémů dopravy a udržitelného rozvoje měst. Letošního ročníku se zúčastnilo na 1200 vystavovatelů a 116 tisíc návštěvníků, ze kterých 12 tisíc přijelo ze zahraničí. „Veletrh Ecomondo přináší naději v budoucnost, protože i nadále roste a představuje se na něm mezinárodní systém firem, jež jsou schopny podporovat ekonomický rozvoj a ekologickou udržitelnost,“ uvedl předseda skupiny Italian Exhibiton Group, Lorenzo Cagnoni, a dodal: „oběhové hospodářství je dnes společným jmenovatelem všech plánů rozvoje a má významné dopady i v sociální oblasti. Náš veletrh dokázal formulovat v konkrétní podobě znalostí, zkušeností a byznysu to, co se dnes děje ve světě.“

Veletrhů v Rimini se zúčastnila i delegace českých nákupčích, které vybrala a vedla Italsko-česká obchodní a průmyslová komora. Čeští nákupčí absolvovali celou řadu B2B jednání a návštěvu veletrhu. Z České republiky se delegace zúčastnily společnosti Laurich, s.r.o.,  AGM recykling, s.r.o, MITIS, s.r.o., 4heat, s.r.o., S-FIRMA, s.r.o., RECYCLING kovové odpady, a.s., MOTROM, s.r.o. a Obec Sobětuchy. Další české společnosti se veletrhů zúčastnily jako pozvaní návštěvníci.

 

Zdroj: Camic

Zdroj fotografie: Camic

Loading…