Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

29.11.2017

Deloitte přiveze do Prahy svou GBS&BPO Conference

Mezinárodní poradenská agentura Deloitte, jejíž česká odnož je člen Italsko-české komory, se rozhodla, že uspořádá v Praze svou GBS&BPO Conference. Rozhodnutí bylo oznámeno ve Vídní, kde probíhal letošní ročník konference.

České hlavní město bude hostit příští ročník této konference, která patří ke klíčový akcím v odvětví sdílených služeb, Global Business Service a procesů externalizace podnikových služeb a každoročně přitáhne stovky vysoce postavených hostů a posluchačů. „Výroční konference Deloitte věnovaná sdíleným podnikovým službám je klíčovou akcí, na níž by neměl nikdo z oboru chybět“, uvádí Pavel Šimák, ředitel pro oblast globálních sdílených podnikových služeb ve společnosti Deloitte ČR. „V Deloitte Česká republika jsme velice hrdí na to, že jsme byli vybráni jako hostitelská země konference v roce 2018“, dodává. Letošní ročník konference se věnoval tématům robotiky, analýze dat získaných na sociálních sítích i jiných platformách či tomu, ak přitáhnout globální kvalifikované pracovníky.

Zástupci měst i vládních institucích rozhodnutí Deloitte vřele přivítali. A to nejen kvůli předpokládanému dopadu z hlediska kongresové turistiky. Sdílené služby patří k odvětvím, kde Česká republika hledá nové zahraniční investiční projekty s vysokou přidanou hodnotou. „Praha je dlouhodobě investorsky zajímavou destinací a patří mezi oblíbená místa “, pléduje za české hlavní město generální ředitel CzechInvestu Karel Kučera, a dodává: „ I v sektoru BSS má co nabídnout. Ať už je to rozvitá infrastruktura, kvalitní vědecko-výzkumná základna či dobrá dostupnost kvalifikovaných lidi“.

Zdroj: www.czechinvest.org

Zdroj fotografie: pis.cz

Loading…