Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

21.03.2017

Do pátku probíhá v Brně veletrh AMPER

Do pátku 24. března probíhá 25. ročník veletrhu Amper, nejvýznamnější výstavy elektronických technologií v České republice a na Slovensku. Veletrh probíhá v areálu Brněnských výstavišť a veletrhů.

Letos se veletrhu účastní zhruba šest set vystavovatelů z řad firem, výzkumných center, univerzit a mezinárodních institucí. Zhruba čtvrtina vystavovatelů přijela na veletrh ze zahraničí, a to především z okolních států. V Brně ale nechybí také firmy z dalších zemích se silným odvětvím elektronických technologií, a to včetně Itálie. Očekává se, že se veletrhu zúčastní zhruba 45 tisíc návštěvníků se silnou účastí profesní veřejnosti.

Mezi hlavními tématy veletrhu je průmyslová automatizace, které je také věnováno specializované fórum, jež bude probíhat po celou dobu trvání veletrhu. Další semináře a setkání z doprovodného programu se zaměří také na témata smart cities, internetu věcí, inteligentních technologií a zelených technologií. Velice populární mezi návštěvníky veletrhu AMPER jsou pak exhibice prototypů robotů a dronů z dílen vývojových center a univerzit.

Webová stránka veletrhu AMPER: www.amper.cz

 

Zdroj : Camic

Zdroj fotografie: AMPER

Loading…