Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

21.12.2022

Dražba kalendáře Pirelli i letos podpořila onkologické pacienty

Dražba kalendáře Pirelli i letos podpořila onkologické pacienty, kteří se léči při Masarykově ústavu v Brně. Benefiční akci pořádá Pirelli Tyre, jež je členem Italsko-české komory, a portál iDnes.cz.

Pirelli pořádá dražbu ikonického kalendáře už řadu let a prodej se stal jednou z nejdůležitějších benefičních akcí na konci roku. Letos byl výtisk kalendáře určený pro Českou republiku prodán za 70.000 korun, což je méně než v předchozích letech. “Inflace a ceny energií už se projevují jak na schopnosti obecně štědrých a solidárních Čechů finančně přispívat, tak na úbytku firemních dárců neziskovému sektoru,“ uvedl Zdeněk Vacl, šéf marketingu v Pirelli Tyre pro českou republiku a Slovensko.

Kalendář Pirelli je vyhotoven v omezeném počtu a není v prodeji v běžné distribuci. Výtisky kalendáře, který se stal sběratelským předmětem, dostávají hlavní partneři Pirelli. Na tvorbě kalendáře pracovali nejvýznamnější světoví fotografové. Letošní ročník je věnován múzám a snímky pořídila fotografka Emma Summerton.

Pro více informací klikněte ZDE

Zdroj a zdroj fotografie: Pirelli

Loading…