Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

07.11.2016

Elite Bath oslavila své první narozeniny

Ve čtvrtek 6. října oslavila společnost Elite Bath ze skupiny SIKO, člen Camic, ve svém showroomu v pražském Karlíně své první narozeniny. Společnost se specializuje na realizaci luxusních koupelen. S generálním managerem Lukášem Školoudem jsme si popovídali o tomto výročí.

Elite Bath slaví první rok své existence. Co se Vám za tu dobu podařilo? A jaké jsou Vaše cíle do budoucnosti?

Na oslavě našich prvních narozenin jsem si uvědomil, že jsme urazili kus cesty. Podařila se nám spousta realizací, s kterými jsou zákazníci spokojeni, a to je pro Elite Bath nejlepší vizitka. Našim cílem a prioritou  je více spokojených zákazníků. Plánujeme také otevřít další pobočky Elite Bath nejen v České Republice, což považuji za velký úspěch po roce působení na trhu.

V posledním roce v ČR významně posílil realitní trh. Kopíroval tento trend i odvětví prémiových koupelen? A jsou čeští zákazníci ochotni si připlatit za vyšší kvalitu?

Jednoznačně ano. Čeští zákazníci začali preferovat kvalitu a jsou ochotni si za ni připlatit. Pro ně je určen náš showroom a následně naše služby. Našim zákazníkům vytvoříme koupelnu snů. Postaráme se o ně od začátku do konce a dodáme jim hotovou koupelnu na klíč.

Prodáváte výrobky celé řady italských firem, které mají tradičně silné postavení například v obkladových materiálech. Co si zákazníci oblíbili na italském designu?

Italský design splňuje hned několik přání našich zákazníků. Je to především kvalita, nadčasovost, která je v koupelně určitě velmi důležitá a barevnost. Italům byl dán do vínku vkus a ten se projevuje i v tomto odvětví. Zastupujeme mnoho italských značek a máme takřka neomezené možnosti k vytvoření luxusní, designové koupelny.

Zdroj: Camic

Zdroj fotografie: Elite Bath

Loading…