Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

02.08.2021

Ferrero zahájilo soutěž na podporu turismu v ČR a na Slovensku

Společnost Ferrero Česká, jež je členem Italsko-české komory, společně s vládní agenturou CzechTourism zahájily soutěž „S Nutelláskou“ na podporu domácího turismu v České republice a na Slovensku.

V rámci soutěže Ferrero nechalo instalovat na sedmi známých turistických místech fotografické brány. Lidé se mohou u bran vyfotografovat a zaslat snímky do soutěže. Hlavní cenou jsou sklenice s Nutellou v limitované edici s potiskem 15 nejkrásnějších míst v obou zemích. Kdo zašle fotografie ze všech sedmi zastavení, bude moci soutěžit o „roční zásobu“ dvanácti sklenic Nutelly.

„Hlavní myšlenkou tohoto projektu, který vznikl ve spolupráci s CzechTourism a jejich portálem Kudyznudy.cz, je podpora krás České republiky a Slovenska. Proto jsme při výrobě bran oslovili i lokální umělce, abychom ještě více posílili neopakovatelnou atmosféru každého z míst,“ uvedla brand managerka Nutelly Barbora Šrutková.

Fotografie lze do soutěže posílat do 31. října. Slosování výherců začne v listopadu. Organizátoři předpokládají, že vyberou 520 výherců jedné sklenice Nutelly a 40 výherců mezi lidmi, kteří zaslali fotografie ze všech sedmi bran.

Zdroj a zdroj fotografie: www.nutella.com

Loading…