Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

30.04.2021

Firmy se po pandemii chtějí vrátit na veletrhy

Firmy jsou připravené se vrátit se svými expozicemi na veletrhy, až to umožní pandemie . Ukazuje to průzkum mezi více než sedmi sty vystavovatelskými firmami z České republiky i zahraničí, který uskutečnil správce brněnské veletržního areálu, společnost Veletrhy Brno (BVV).

Zhruba osmdesát procent firem má v úmyslu se vrátit jako vystavovatel na veletrhy. Hodnocení významu veletrhů se dokonce ve srovnání s obdobím před pandemií zvýšilo a zhruba šedesát procent společností považuje veletrhy za velmi důležitý obchodní nástroj. „Průzkum potvrzuje, že firmy osobní setkání pro rozvoj podnikání potřebují a chtějí proto nadále využívat veletrhy,” uvedl generální ředitel BVV Jiří Kuliš.

Firmy naopak nemají velkou důvěru ve zcela virtuální akce. Přes dvě třetiny z nich uvedly, že o takové veletrhy nemají zájem. To potvrzuje také nízká účast zaznamenaná u zcela digitálních akcí. Pořadatelé veletrhů věří, že jejich činnost bude možné obnovit v druhé polovině roku, a to díky očkování a testování ve firmách. „Nevidíme důvod dalšího uzavření veletrhů, když účastníky jsou většinově zástupci firem, kteří jsou pravidelně testováni,“ uvedl generální ředitel Kuliš. Jeho společnost již chystá na podzim některé významné akce, například Mezinárodní strojírenský veletrh.

 

Zdroj: www.bvv.cz

Zdroj fotografie: BVV

Loading…