Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

26.02.2019

Florencie je druhé nejvíce atraktivní město pro investice do nemovitostí

Druhé nejvíce atraktivní italské město pro investice do nemovitostí není po Milánu Řím, ale Florencie. S tímto závěrem přišel nedávný výzkum agentury Nomisma, která města zhodnotila na základě 250 tržních indikátorů.

V čele žebříčku je se 75,2 body Milán, který tak potvrzuje svou pověst hlavního města italského byznysu. Jen o čtyři body méně má ale druhá Florencie, po které následují Bologna a Brescia s 68,8 body. Italské hlavní město Řím je dle výzkumu až na 17. místě: v atraktivitě pro investice do nemovitostí ho přeskočila i středně velká města na severu Itálie jako Modena, Pavia či Terst.

Překvapivé druhé místě Florencie je vysvětlitelné vysokým hodnocením ve třech oblastech. Hlavní město Toskánska dostalo nejvyšší možné ohodnocení v rozvoji cestovního ruchu a 90 bodů ze 100 v hodnocení rozvoji realitního trhu. Vysoké hodnocení Florencie dostala i v dostupnosti služeb. Co se týče investic, nejzajímavější možnosti tvoří ve Florencii odvětví hotelů, luxusních rezidencí a nákupních pasážích. Významné investiční příležitosti tvoří také brownfieldy.

Zdroj: www.ilsole24ore.com

Zdroj fotografie: Pixabay

Loading…