Resultati di ricerca...
  • cs
  • it
close

Login

News

12.02.2024

Fórum pro udržitelný cestovní ruch pořádané společností Sardegna Travel

"Sardinie, emoce, kterou je třeba prožívat po celý rok", v tomto duchu se nesla série iniciativ, které se konaly v Praze ve dnech 7. a 8. února společnosti Sardegna Travel ve spolupráci s Italsko-českou obchodní a průmyslovou komorou, Autonomním regionem Sardinie a Asociací cestovních kanceláří České republiky.
Jádrem projektu, který se zaměřil na udržitelný cestovní ruch respektující životní prostředí a místní kulturu, byl jednodenní B2B workshop v prostorách Komory a závěrečná tisková konference.

Během slavnostního gala večera 7. února v hotelu Grand hotel Bohemia zdůraznil italský velvyslanec České republiky J. E. Mauro Marsili, že iniciativa společnosti Sardegna Travel, kterou vede Antonio Costantino, je součástí mnohem širšího rámce iniciativ zaměřených na podporu vztahů mezi Itálií a Českou republikou. Sám Marsili označil zprávu o rozšíření leteckého spojení mezi českou metropolí a ostrovem za "úspěch celého italského systému". Česká společnost Smartwings zdvojnásobí své lety mezi Prahou a Cagliari.
Pozitivní vyjádření velvyslance sdílel i předseda CAMIC Danilo Manghi. Krátce se také slova ujal sardinský regionální radní pro cestovní ruch, řemesla a obchod Giovanni Chessa.

 

Zdroj: CAMIC

Vlastnosti:

#Camic members
Loading…